CROW organiseert Kennissessie Functioneel Specificeren.

14-09-2022

PCB is een platform waar experts hun kennis delen en onder begeleiding van CROW bundelen, harmoniseren en standaardiseren.

Het PCB is meer dan contractsjablonen en specificaties voor een breed scala aan vakgebieden. PCB is bovenal een platform waar experts hun kennis delen en onder begeleiding van CROW bundelen, harmoniseren en standaardiseren.

In dat kader is op een signaal van de provincie Limburg een kennissessie Functioneel Specificeren georganiseerd. Dinsdag 20 september komen ongeveer 30 provinciale medewerkers bij elkaar om aan de hand van stellingen en discussiepunten de kansen en begrenzingen van het functioneel specificeren met elkaar te bespreken. Onder het dagthema “Hoe los jij dat op?” proberen we de regionale ervaringen, de tips en tops, boven tafel te krijgen en met elkaar te delen. De kennis die opgehaald wordt willen we op de PCB-website delen. Daarnaast hopen we een blijvend platform te vormen voor dit thema waarin de experts en minder ervaren mensen elkaar kunnen vinden en elkaar verder kunnen helpen. En hopelijk smaakt dat naar meer!

Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven