Heb jij feedback op PCB producten? Dan horen wij deze graag!

24-10-2022

“The proof of the pudding is in the eating”; dat geldt zeker ook voor alle producten van het Provinciaal Contractenbuffet. Deze producten -eisensets, standaard contractdocumenten- worden met zorg samengesteld door materiedeskundigen van de deelnemende provincies.

Maar door voortschrijdende inzichten, wijzigende Wet- en regelgeving en dito normen en voorschriften kunnen wijzigingen nodig zijn. Maar ook doordat in de praktijk blijkt dat een formulering ongelukkig is en leid tot mogelijk ongewenste uitleg of gevolgen. En er kunnen natuurlijk ook ordinaire typfouten ingeslopen zijn of naar de mening van de gebruiker kunnen er onderdelen missen of juist overbodig zijn.

Als je zoiets tegenkomt horen we dat graag van je! En houden we je graag op de hoogte over de opvolging van dat signaal.

Hoe en waar kan ik feedback geven?

Om dat mogelijk te maken hebben we, een open standaard indachtig, een feedback mogelijkheid ingericht op ‘GitHub”. GitHub is een online platform voor softwareontwikkeling en versiebeheer.

Als je feedback wil inbrengen is een registratie vereist.
Je kunt hier een ‘anonieme’ gebruikersnaam kiezen maar voor de interactie (aanscherpen van het voorstel, bespreken van oplossingsmogelijkheden) vragen we je je eigen naam te gebruiken.
De spelregels staan in deze issuelijst opgenomen ( https://github.com/Stichting-CROW/PCB/issues/36 ).

Omdat de GitHub ingesteld is op een transparante, openbare discussie kan je zien wat de actuele status van je feedback is en welke reacties dit van andere gebruikers oproept. Zo kunnen we elkaars voorstellen versterken en nog scherper maken.

Wat doen we met jouw feedback?

Tot slot; wat doen we uiteindelijk met de feedback? Deze wordt standaard halfjaarlijks door het relevante Kennisteam beoordeeld en waar enigszins nuttig, ter aanpassing voorgedragen. Dit staat onderaan genoemde spelregels beschreven.

Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven