Impact van Informatieleveringsspecificatie op het PCB

02-06-2020

Eind 2019 is de Generieke Informatieleveringsspecificatie (ILS) gepubliceerd. Deze ILS is ontwikkeld door CROW in samenwerking met alle provincies en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam. 

In deze Informatieleveringsspecificatie staat welke data over welke objecten de opdrachtnemer moet verzamelen en overgedragen aan de opdrachtgever. De Informatielevering Specificatie (ILS) is een onderdeel van het contract. Hierin is de overdracht van gegevens gespecificeerd tussen de opdrachtnemer en de opdrachtgever.

Vanuit het PCB-programma werken we aan standaard contractdocumenten. Om deze reden willen we onderzoeken wat de mogelijke impact is van deze generieke ILS op, en de raakvlakken met het PCB. Het resultaat van dit onderzoek willen we met een met een onderbouwd advies delen met het kernteam met daarbij een eventueel nieuwe projectopdracht rondom de ILS binnen de kaders van het PCB.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de Informatieleveringsspecificatie? Bekijk dan de pagina 'Provinciale generieke Informatieleveringsspecificatie' op iAMPro-portaal.nl.

Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven