In gesprek over het Provinciaal Contractenbuffet

31-03-2020

Door de Coronacrisis zijn er op dit moment veel beperkingen, maar voor CROW is dit geen reden om stil te zitten. De werkzaamheden voor het Provinciaal Contractenbuffet (PCB) gaan onverminderd door. Misschien niet in de vorm die we in eerste instantie voor ogen hadden, maar wel op een andere manier. Sommige geplande activiteiten hebben we moeten annuleren, maar tegelijkertijd ontstaat er weer ruimte voor andere activiteiten. Deze positieve vibe zien we ook terug binnen een groot deel van ons netwerk en daar worden we blij van!

Vorige week waren mensen vooral druk met het eigen maken van de ‘corona-werkwijze’, werken op afstand en zoveel mogelijk online. Ook bij CROW was dat het gesprek van de dag. Deze week zien we een verandering. Doordat veel overleggen en bijeenkomsten niet door kunnen gaan, of veel korter duren en  reisuren wegvallen, merken we dat veel mensen tijd hebben om het gesprek met elkaar aan te gaan. Wij maken graag gebruik van die ruimte door een gesprek aan te knopen over het Provinciaal Contractenbuffet.
 

Éen centrale plek

In 2020 willen we naast het informeren over de mogelijkheden van de tools en informatie binnen het PCB, ook verder werken aan verbinding. Verbinding tussen de provincies, met de verschillende ingenieurs- en adviesbureaus en met de opdrachtnemers die geconfronteerd worden met het PCB. Ons streven is 1 centrale plek waar alles over het PCB terug te vinden is. Niet alleen de informatie en tools, maar ook handleidingen, presentaties en andere documentatie.

De aankomende periode voeren we een aantal videogesprekken met (potentiele) gebruikers van het PCB. We willen dat aantal graag vergroten. We gaan daarom graag ook met jullie – op afstand - in gesprek over het PCB. Het gesprek kan gaan over de (on)mogelijkheden, een kennismaking met het PCB, om een uitleg over het PCB of gewoon een bijpraatmoment. Het is belangrijk om van elkaar te weten waar de behoeftes liggen, waar de pijnpunten zitten en welke samenwerkingen we nog op kunnen tuigen. Dus is er behoefte aan contact zonder specifieke vraag? Ook dan staan we je graag te woord!
 

Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven