'Optimale ondersteuning in uw dagelijks werk'

De CROW Kennisbank geeft toegang tot de kennis in onze Online Kennismodules. Als u een of meerdere Online Kennismodules afneemt, dan kunt u direct inloggen.

De Kennisbank is, voor abonnees én niet-abonnees, volledig doorzoekbaar. U hoeft pas in te loggen als u doorklikt naar detailinformatie.
Een Online Kennismodule is een totaalpakket met alle beschikbare digitale kennis over een bepaald onderwerp. Een Online Kennismodule bevat kennis in verschillende vormen zoals publicaties en rapporten.

De online tools van CROW zijn toegespitst op de werkprocessen van professionals. U vindt hier onder andere de Kruispuntverkenner en Past Performance.
U kunt de publicaties eenvoudig bestellen via de webshop. Gratis uitgaven kunt u, na het invullen van uw gegevens, direct downloaden.

In Publicatie CROW CUR (voorheen SBRCurnet) vindt u alle kennis op gebied van Civieltechnische constructies, Waterbouw en Geotechniek.

Met een organisatieabonnement op de CROW Online Kennisbank beschik je over alle relevante en actuele kennis op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer, aanbesteden en contracteren. Dit alles voor een vast bedrag per jaar!
In de Bibliotheek Verkeer en Vervoer vindt u alle kennis op het gebied van verkeer en vervoer. In deze bibliotheek vindt u documenten van CROW, CROW-KpVV en CROW-Fietsberaad, waaronder publicaties, terugblikken, nieuwsbrieven, kennispagina's en beleidsdocumenten van gemeenten, stadsregio’s, provincies en samenwerkingsverbanden.
Klantenservice
ma. t/m vr. van 8.30 tot 17.00 uur
Door een storing is het momenteel niet mogelijk het productaantal aan te passen. Wij vragen u vriendelijk de order toch te plaatsen en bij stap 3 te kiezen  voor betaling achteraf. U kunt uw orderbevestiging doorsturen naar klantenservice@crow.nl en daarbij het gewenste aantal items doorgeven. Wij zullen uw order achter de schermen aanpassen en zorg dragen voor een juiste levering. Onze excuses voor het ongemak.
Scroll naar boven